Medvirkende i forestillingen

Drømmeteateret – Amatøraktører fra Oslo, Hamar og Trøndelag
Drømmekoret – Amatørkor fra Oslo, Hamar og Trøndelag

Finn Schau


Finn Schau har 4-årig elevutdannelse ved Trøndelag Teater, og har vært ansatt ved Nationaltheatret siden 1980. Ved Nationalteateret har han hatt et tjuetall roller i oppsetninger som Tolvskillingsoperaen, De tre musketerer, Jeppe på Bjerget, Keiser og Galileer, Erasmus Montanus og Fanny og Aleksander, for å nevne noen. Han har også vært ansatt ved Trøndelag Teater, Den Nationale Scene, Teatret Vårt i Molde og Oslo Nye Teater.
På film har han bl.a. spilt i titler som Den som frykter ulven, Hamsun og Julenatt i Blåfjell. I tillegg har Schau gjort flere roller i TV og radio, og hans særpregede stemme er flittig brukt ved innspilling av lydbøker og dubbing av filmer.
I Ea av Eoner er han ”Stemmen” - den mystiske motspilleren til stykkets kvinnelige hovedrolle, Ea.

 

Ragnhild Sølvberg


Ragnhild Sølvberg har sin utdannelse fra Musikkonservatoriet i Oslo og Rogaland Teaters fireårige elevskole. Hun forlot Stavanger i 1972, og ble fast ansatt ved Trøndelag Teater. Her har hun spilt i en rekke komedier, musikaler, monologer og i seriøse, klassiske stykker. Sølvberg har gjestet Teatret Vårt i Molde i to sesonger, og deltatt i flere radioprogrammer i NRK.
I 1996 mottok hun Teatrets Venners kunstnerpris for rollen som Karen Blixen i Lucifers Barn – en monolog hun selv hadde oversatt. Hun har gjestet Nordens Hus i Reykjavik med en egen produksjon, I et rom i en tid, basert på Stein Mehrens lyrikk til musikk av pianist Frode Fjellheim. I senere tid har hun hatt roller i oppsetninger som Berlinerpoplene, Taube, Det tredje stadiet og Equus.
I Ea av Eoner er hun Fortelleren - kvinnestemmen som rammer inn og binder historien sammen mellom scener og akter.

Marthe Werring Holmern


Marthe Werring Holmern er utdannet sangpedagog, og har diplomeksamen fra 2004 ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hvor hun studerte hos dosent Susanna Eken.
Marthe har vært solist i en rekke messer og oratorier i Norge, Sverige og Danmark. Hun har sunget med Trondheim Symfoniorkester og Trondheimsolistene ved flere anledninger. Hun har blant annet gjestet festspillene i Bergen, Nord- Norge, Olavsfestdagene, Trondheim Kammermusikkfestival, Hamsundagene og Kirsten Flagstad Festival, samt produsert egne forestillinger.
I Ea av Eoner bidrar hun med sang i sentrale deler av stykket, i tillegg til at hun står for instruksjon.